RI JONG HYOK

In ziua de 09 septembrie 2022, începând cu ora 11.00, în SALA A p 10, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată: «CERCETARI ASUPRA CAILOR DE CRESTERE A DURABILITATII ROBINETELOR PETROLIERE DE SECTIONARE», elaborată de doctorand RI JONG HYOK, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat INGINERIE MECANICA.

FLORIN ENACHE

In ziua de 16 septembrie 2022, începând cu ora 11.00, în SALA A p 10, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată: «STUDII SI CERCETARI PRIVIND REDUCEREA EMISIILOR DE NOX, SOX SI PUBERI DIN GAZELE DE ARDERE GENERATE IN INSTALATIA DE CRACARE CATALITICA», elaborată de doctorand ENACHE C. FLORIN, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat INGINERIE CHIMICA.

LOSPA ADRIAN

In ziua de 28 ianuarie 2022, începând cu ora 11.00, în SALA A p 10, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată: «CERCETĂRI PRIVIND COMPORTAREA LA EROZIUNE A CURBELOR ȘI COTURILOR FOLOSITE LA REALIZAREA CONDUCTELOR TEHNOLOGICE ȘI DE TRANSPORT PRODUSE PETROLIERE LICHIDE», elaborată de doctorand LOSPĂ A. ADRIAN-MARIAN, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat INGINERIE MECANICĂ.

CRISTEA DRAGOȘ

In ziua de 08 noiembrie 2021, începând cu ora 12.00, în SALA Ap 10, va avea loc susţinerea publica a tezei de doctorat intitulată: «CONTRIBUȚII LA CARACTERIZAREA ZĂCĂMINTELOR DE HIDROCARBURI PRIN UTILIZAREA INTEGRATĂ A DATELOR DE SONDĂ», elaborată de doctorand CRISTEA F. DRAGOȘ în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat MINE, PETROL ȘI GAZE.    

PETRACHE V. MIHAI ȘTEFAN

In ziua de 30 septembrie 2021, începând cu ora 10.00, în SALA A p 10, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată: «MANAGEMENTUL RISCULUI DE MEDIU LA FINALIZAREA OPERAȚIUNILOR PETROLIERE ONSHORE», elaborată de doctorand PETRACHE V. MIHAI ȘTEFAN, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat MINE, PETROL ȘI GAZE. 

ASHOURI AZAM

In ziua de 29 iunie 2021, începând cu ora 10.00, în SALA A p 10, va avea loc susţinerea on-line a tezei de doctorat intitulată: «CONTRIBUŢII LA OPTIMIZAREA PROCESULUI DE SEPARARE A GAZELOR ŞI APEI DIN ŢIŢEI /CONTRIBUTIONS TO OPTIMIZATION OF SEPARATION PROCESS OF GAS AND WATER FROM OIL», elaborată de doctorand ASHOURI AZAM (IRAN) în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat MINE, PETROL ȘI GAZE.    

MARINESCU (BĂDICĂ) S.I. CARMEN-MATILDA

In ziua de 10 iunie 2021, începând cu ora 11.00, în SALA A p 10, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată: «CERCETĂRI PRIVIND TRATAREA APEI REZULTATE ÎN URMA EXPLOATĂRII UNUI ZĂCĂMÂNT DE PETROL, ÎN SCOPUL STABILIRII METODELOR DE REINTRODUCERE A ACESTEIA ÎN CIRCUITUL NATURAL», elaborată de doctorand MARINESCU (BĂDICĂ) S.I. CARMEN-MATILDA, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat MINE, PETROL ȘI GAZE

LUPU I DIANA - ANDREEA

In ziua de 13 mai 2021, începând cu ora 11.00, în SALA A p 10, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată: «CONTRIBUŢII PRIVIND STIMULAREA AFLUXULUI DE GAZE NATURALE ÎN SONDELE CU DIFICULTĂŢI TEHNOLOGICE, PRIN REABILITAREA SISTEMULUI ZĂCĂMÂNT-SONDĂ», elaborată de doctorand LUPU I DIANA -  ANDREEA în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat MINE, PETROL ȘI GAZE.    

EL GINDY MOHAMED HALAFAWI YEHIA MOHAMED

In ziua de 26 ianuarie 2021, începând cu ora 10.30, în SALA A p 10, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată: « CONTRIBUȚII PRIVIND STUDIUL STABILITĂȚII GĂURILOR DE SONDĂ ȘI AL COMPORTAMENTULUI ELASTO-PLASTIC AL ROCILOR ÎN DOMENIUL OFFSHORE», elaborată de doctorand EL GINDY MOHAMED HALAFAWI YEHIA MOHAMED , în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat MINE, PETROL ȘI GAZE.

ROSTAMI DEHKA MOHAMMAD

In ziua de 11 martie 2021, începând cu ora 11.00, în SALA A p 10, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată: «CONTRIBUȚII LA MAGAGEMENTUL DE ZĂCĂMÂNT ȘI OPTIMIZAREA EXPLOATĂRII ZĂCĂMINTELOR DE HIDROCARBURI / CONTRIBUTIONS TO REAL TIME RESERVOIR MANAGEMENT AND PRODUCTION OPTIMIZATION OF HYDROCARBON RESERVOIRS», elaborată de doctorand ROSTAMI DEHKA MOHAMMAD, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat MINE, PETROL ȘI GAZE.

upg logo

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată, pentru a permite website-ului să funcționeze corect, pentru a vă oferi funcționalități speciale si/sau aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul în scopul îmbunătățirii experienței utilizatorilor.