Teză de abilitare OPRESCU EMILIA

In ziua de VINERI, 30 septembrie 2022, începând cu ora 10.00, în SALA de CONSILIU, va avea loc susţinerea publică a următoarei TEZE DE ABILITARE, în vederea obținerii calității de
CONDUCĂTOR DE DOCTORAT în domeniul INGINERIE CHIMICĂ: «CERCETĂRI ÎN DOMENIUL PROCESĂRII BIOMASEI », autor: Conf.univ.dr.ing. OPRESCU ELENA-EMILIA, de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești.

Teză de abilitare MINESCU MIHAI

In ziua de VINERI, 06 noiembrie 2020, începând cu ora 11.00, în SALA Ap 10, va avea loc susţinerea publică a următoarei TEZE DE ABILITARE, în vederea obținerii calității de CONDUCĂTOR DE DOCTORAT în domeniul INGINERIE MECANICĂ: «CONTRIBUȚII LA CREȘTEREA PERFORMANȚELOR TEHNICE ALE UNOR ECHIPAMENTE DIN INDUSTRIA DE PETROL ȘI GAZE», autor: prof.univ.dr.ing. MINESCU MIHAIL, de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești.

Teză de abilitare PETRESCU MARIUS GABRIEL

In ziua de VINERI, 23 OCTOMBRIE 2020, începând cu ora 11.00, în SALA Ap 10, va avea loc susţinerea publică a următoarei TEZE DE ABILITARE, în vederea obținerii calității de CONDUCĂTOR DE DOCTORAT în domeniul INGINERIE MECANICĂ: «CONTRIBUȚII LA ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR TEHNICE ALE UTILAJELOR DIN DOMENIUL PRELUCRĂRII, TRANSPORTULUI ȘI DEPOZITĂRII PRODUSELOR PETROLIERE», autor: prof.univ.dr.ing. PETRESCU MARIUS GABRIEL, de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești.

Teză de abilitare BĂLAȘ MARIUS MIRCEA

In ziua de LUNI, 27 IULIE 2020, începând cu ora 11.00, în SALA Ap 10, va avea loc susţinerea publică a următoarei TEZE DE ABILITARE, în vederea obținerii calității de CONDUCĂTOR DE DOCTORAT în domeniul INGINERIA SISTEMELOR: «SISTEME FUZZY-INTERPOLATIVE CU APLICAȚII ÎN AUTOMATICĂ», autor: prof.univ.dr.ing. BĂLAȘ MARIUS MIRCEA, de la Universitatea AUREL VLAICU din ARAD.

Teză de abilitare DRAGOMIR FLORIN

In ziua de JOI, 05 MARTIE 2020, începând cu ora 11.00, în SALA Ap 10, va avea loc susţinerea publică a următoarei TEZE DE ABILITARE, în vederea obținerii calității de CONDUCĂTOR DE DOCTORAT în domeniul INGINERIA SISTEMELOR: «INTEGRAREA CONCEPTELOR INDUSTRIEI 4.0 ÎN SISTEMELE DE CONTROL AUTOMAT A PROCESELOR», autor : conf.univ.dr.ing. DRAGOMIR FLORIN, de la Universitatea VALAHIA din TÂRGOVIȘTE.

Teză de abilitare ALBULESCU MIHAI ADRIAN

In ziua de MARȚI, 14 IANUARIE 2020, începând cu ora 11.00, în SALA Ap 10, va avea loc susţinerea publică a următoarei TEZE DE ABILITARE, în vederea obținerii calității de CONDUCĂTOR DE DOCTORAT în domeniul MINE, PETROL ȘI GAZE:«CONTRIBUȚII LA STUDIUL FENOMENELOR CE ÎNSOȚESC MIȘCAREA FLUIDELOR PRIN CONDUCTE», autor : prof.univ.dr.ing. ALBULESCU MIHAI ADRIAN, de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești.

upg logo

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată, pentru a permite website-ului să funcționeze corect, pentru a vă oferi funcționalități speciale si/sau aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul în scopul îmbunătățirii experienței utilizatorilor.