FLORIN ENACHE

In ziua de 16 septembrie 2022, începând cu ora 11.00, în SALA A p 10, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată: «STUDII SI CERCETARI PRIVIND REDUCEREA EMISIILOR DE NOX, SOX SI PUBERI DIN GAZELE DE ARDERE GENERATE IN INSTALATIA DE CRACARE CATALITICA», elaborată de doctorand ENACHE C. FLORIN, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat INGINERIE CHIMICA.

RI JONG HYOK

In ziua de 09 septembrie 2022, începând cu ora 11.00, în SALA A p 10, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată: «CERCETARI ASUPRA CAILOR DE CRESTERE A DURABILITATII ROBINETELOR PETROLIERE DE SECTIONARE», elaborată de doctorand RI JONG HYOK, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat INGINERIE MECANICA.

upg logo

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată, pentru a permite website-ului să funcționeze corect, pentru a vă oferi funcționalități speciale si/sau aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul în scopul îmbunătățirii experienței utilizatorilor.