TRIFAN TIBERIU FLORIN

In ziua de 16 FEBRUARIE 2018, la ora 11.00, în SALA A p 10, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată: «CONTRIBUȚII LA STUDIUL FENOMENELOR TERMO ȘI HIDRODINAMICE CE ÎNSOȚESC MIȘCAREA BIFAZICĂ A FLUIDELOR PRIN CONDUCTELE DE AMESTEC», elaborată de doctorand TRIFAN TIBERIU FLORIN, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat MINE, PETROL ȘI GAZE.

DUMITRACHE LIVIU NICOLAE

In ziua de 13 DECEMBRIE 2017, la ora 11.30, în SALA A p 10, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată: «CONTRIBUȚII LA ELUCIDAREA MECANISMELOR CE PROVOACĂ DEPUNERILE DE SĂRURI ÎN SONDELE DE GAZE, UTILIZÂND SIMULATOARELE NUMERICE», elaborată de doctorand DUMITRACHE LIVIU NICOLAE, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat MINE, PETROL ȘI GAZE.

OSORIO POZO ALEJANDRO

In ziua de 28 NOIEMBRIE 2017, la ora 11.30, în SALA A p 10, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată: «ÎMBUNĂTĂȚIREA PROCESELOR DE EXPLOATARE A ZĂCĂMINTELOR DE GAZE ȘI GAZE CU CONDENSAT», elaborată de doctorand OSORIO POZO ALEJANDRO (MEXIC), în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat MINE, PETROL ȘI GAZE.

SANDU NUȘA (MITRAȘCĂ)

In ziua de 26 MAI 2017, la ora 11.30, în SALA A p 10, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată: «CERCETĂRI PRIVIND CREȘTEREA DURABILITĂȚII POMPELOR ELICOIDALE PENTRU EXTRACȚIA ȚIȚEIURILOR VÂSCOASE ȘI CU IMPURITĂȚI MECANICE», elaborată de doctorand SANDU (MITRAȘCĂ) NUȘA, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat INGINERIE MECANICĂ.

KONG SONG IL

In ziua de 18 IULIE 2017, la ora 11.30, în SALA A p 10, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată: «SINTEZA DE ADITIVI OXIGENAȚI CATALIZATĂ DE HETEROPOLIACIZI», elaborată de doctorand KONG SONG IL (R.P.D. COREEANĂ), în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat INGINERIE CHIMICĂ.

SAVU (STOIANOVICI) GEORGETA

In ziua de 30 IUNIE 2017, la ora 11.30, în SALA A p 10, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată: «CERCETĂRI PRIVIND PERFORMANȚA TEHNOLOGIILOR DE DESCHIDERE A STRATELOR PRODUCTIVE», elaborată de doctorand SAVU (STOIANOVICI) GEORGETA, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat MINE, PETROL ȘI GAZE.

VLĂȘCEANU COSTIN VIOREL

In ziua de 30 IUNIE 2017, la ora 10.00, în SALA A p 10, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată: «CONTRIBUȚII LA STUDIUL CONDIȚIILOR GEOLOGICE ȘI AL FACTORILOR DE HAZARD NATURAL ALE ÎNMAGAZINĂRILOR SUBTERANE DE GAZE», elaborată de doctorand VLĂȘCEANU COSTIN VIOREL, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINEREȘTI, domeniul de doctorat MINE, PETROL ȘI GAZE.

TUDOR VASILE

In ziua de 26 MAI 2017, la ora 11.00, în SALA G I 2, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată: «CONTRIBUȚII LA ÎMBUNĂTĂȚIREA RECUPERĂRII ȚIȚEIURILOR GRELE PRIN PROCESE DE RECUPERARE SECUNDARĂ», elaborată de doctorand TUDOR VASILE, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINERESTI, domeniul de doctorat MINE, PETROL ȘI GAZE.

PRICOP EMIL

In ziua de 18 MAI 2017, la ora 11.30, în SALA Ap 10, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată: «CERCETĂRI PRIVIND SECURITATEA SISTEMELOR AUTOMATE», elaborată de doctorand PRICOP EMIL, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINERESTI, domeniul de doctorat INGINERIA SISTEMELOR.

AVRAM SORIN

In ziua de 8 MAI 2017, la ora 11.00, în SALA Ap 10, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulată: «OPTIMIZAREA ȘI MONITORIZAREA SISTEMULUI DE ÎNMAGAZINARE A GAZELOR NATURALE PRIN FORAJE DIRIJATE CU SISTEME ELECTRONICE PERFORMANTE», elaborată de doctorand AVRAM SORIN ALEXANDRU, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de DOCTOR în domeniul: ŞTIINŢE INGINERESTI, domeniul de doctorat MINE, PETROL ȘI GAZE.

upg logo

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată, pentru a permite website-ului să funcționeze corect, pentru a vă oferi funcționalități speciale si/sau aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul în scopul îmbunătățirii experienței utilizatorilor.